Fapte Falcon Falcon - Animale Din Africa

Șoimul pitic este cel mai mic tip de pasăre predominantă din Africa și se găsește în cea mai mare parte în regiunile estice și sudice ale continentului. Ei pradă insecte, mamifere mici și reptile mici și au o lungime de șase centimetri în medie.

4. Descriere Fizica

Falcon fizic variază în funcție de dacă sunt sau nu de sex masculin sau de sex feminin. De exemplu, șoimul de sex masculin adulți de sex masculin este alb sub și pe față, în timp ce spatele lor este de culoare gri. Șoimul femelei are o spate de castan și un loc de ochi albe pe coapă, în timp ce șoimul juvenil are o spate maro, care este mai dulce decât cea adultă de sex feminin, cu o spălare rufe pe piept. Pene de zbor ale aripii sunt văzute în alb și negru, în timp ce coada este blocată negru și alb. Zborul Falcon este redus și inundabil și datorită dimensiunii și modelului său, acesta se strecoară vertical într-un copac deschis și de obicei locuiește într-un tufiș uscat.

3. Comportament

Sucul pitic este diurnal, ceea ce înseamnă că este activ în dimineața și în după-amiaza târzie, dar petrece majoritatea zilelor de mers pe jos. Similar cu ciocănitoarea, șoimii sunt agili în zbor și pot să străbată prin aer. Dimensiunea acestora le permite să împărtășească o colonie de cuiburi care asigură un mediu sigur și rezistent la intemperii. Când se curc, sâmburii de sex feminin efectuează afișări exaggerate de coadă, care este urmată de perechea se deplasează în cuibul unui socot sociabil. Perechea de falcon evacuează unul sau doi dintre țesătorii din cuibul lor, iar femelele se află în jurul a patru ouă. Deși ambii părinți incubă ouăle timp de treizeci de zile, este nevoie de o taxă mai mare pentru femeie. Masculul oferă familiei mâncare.

2. Habitat și Range

Șoimii trăiesc în două locuri diferite în Africa. Ei preferă un climat care este arid sau semi-arid. Falconii evită pădurile și marginile deschise, dar frecvent vizitează cuiburi uriașe de păsări pe care le împărtășesc cu locurile de călărire și cuiburi. Păsările sunt comune și nu sunt pe cale de dispariție. Mobilitatea înfigiată a falconului depinde de disponibilitatea țesătorului, deoarece își folosește cuiburile pentru împerechere, având o distribuție foarte limitată și, de asemenea, predispus la pradă datorită dimensiunilor sale, poate evita habitatul de pășune săvană, care este lipsit de cuiburile de păsări sociabile sociabile.

1. Cura de slabire

Șoimul pictat în mare parte depinde de insecte și de șopârle pentru mâncare, dar se va hrăni și cu rozătoarele și cu păsările mici. Indiferent de mărimea lor, ei sunt un prădător vrăjit, la fel ca păsările de pradă. Se ciocănește dintr-un copac înalt, în timp ce urmărește o mâncare. După ce șoimul se uită la pradă, se scufundă repede la pământ prinsându-și victima în tălpile sale, apoi se întoarce la coadă pentru hrănire. La fel ca și alți raptori, falconul pitic din Africa regurgitează de două ori pe zi. Când mâncarea este insuficientă, șoimul poate lovi și ucide puii sociabili și îl aduce în camera de cuib pentru cei mici și familia foame.